23 самолетни билета на Луфтханза“ от Сочи за Берлин са

...
23 самолетни билета на Луфтханза“ от Сочи за Берлин са
Коментари Харесай

Шведи раздадоха на германците билети за вкъщи

23 самолетни билета на „ Луфтханза “ от Сочи за Берлин са обезпечени за футболистите от немския народен тим от шведския вестник „ Експресен “. Датата на полета е 23 юли, събота, когато Германия и Швеция се срещат във втория мач в група F в Сочи. При загуба бундестимът ще отпадне от международното, защото записа проваляне и в първия дуел против Мексико с 0:1.

Самолетните билети не са действителни, а са направени на компютър и отпечатани на пъстър принтер от кореспондент на в. „ Експресен “. Авторът на „ закачката “ със противника е изписал на бордните карти, че за играчите е обезпечена безвъзмездна бира по време на полета. Журналистът посети вчерашната подготовка на германците и раздаде билетите на футболистите. Някои от тях също реагираха с възприятие за комизъм. Сами Кедира сподели, че ще пътува за Берлин, само че в деня след финала.

Ако Германия загуби в Сочи, това ще бъде най-ранното отпадане на мондиал за бундестима, който е и международен първенец от предходното състезание в Бразилия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР