23 палатки, 9 шатри и 30 души - това е

...
23 палатки, 9 шатри и 30 души - това е
Коментари Харесай

СДВР призна, че блокадите са нерегламентирани, както и протестът от площад Независимост

23 палатки, 9 шатри и 30 души - това е била обстановката на " Орлов мост " тази сутринт съгласно Столична дирекция на вътрешните работи. Още информация от столичната полиция - 18 палатки, 5 шатри, 12 души на кръстовището пред Софийския университет, както и 7 палатки, 6 шатри и 8 души в Триъгълника на властта.
Търси се по какъв начин правата на всички жители да бъдат предпазени - това е позицията на Столична дирекция на вътрешните работи какво ще вършат по отношение на блокадите. От полицията признаха, че при липса на заявки за митинги има нарушаване на закона, само че какво се прави по въпроса - търси се най-хубавият вид за всички. А на въпроси за " Системата ни убива ", беше отговорено по този начин - първо, в случай че има сигнал за полицейско принуждение над хора и деца от самодейността, то ще има инспекция, само че говорителката не знае за подобен сигнал. Второ, от Столична дирекция на вътрешните работи не можаха да отговорят ще пуснат ли буса до " Орлов мост ", в случай че има опит да стигне до такава степен.
Не е открито охранителни компании да са взели участие в митингите, споделиха още от Столична дирекция на вътрешните работи. Твърде евентуално е да има подправени фотоси в тенденция, че има взели участие охранители, считат от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР