23-ма индийски военни бяха обявени за изчезнали днес след внезапно

...
23-ма индийски военни бяха обявени за изчезнали днес след внезапно
Коментари Харесай

23-ма военни са обявени за изчезнали след внезапно наводнение в Индия

23-ма индийски военни бяха оповестени за изчезнали през днешния ден след ненадейно наводняване, породено от мощен пороен дъжд в североизточния индийски щат Сиким . Това разгласи боен представител в град Гувахати, оповестява " Ройтерс ".  Силните дъждове са попречили избавителните интервенции и издирването на военните в региона.

Дъждът удари котловина на към 150 км северно от Гангток , столицата на щата, която се намира до границата с Китай.

Метеорологичният отдел на страната предизвести за свлачища и спиране на полетите, защото се предвиждат още проливни дъждове в някои елементи на щата. Главната автомагистрала, която свързва Сиким с щата Западен Бенгал, беше прекратена и Гангток беше изцяло отцепен от пътя , съгласно представителя на армията Анджан Басуматари.

Около 15 000 души, които живеят в покрайнината, евентуално ще бъдат наранени от бедствието. Най-малко 8 огромни моста са били отнесени по крайбрежията на река Тееста, разгласи основният секретар на щата.

" Засегнати са някои военни институции по долината, още се работи по определяне на детайлностите ", изясни представителят и добави, че след изпускането на водата от язовир в региона са залети няколко транспортни средства.
 Жертвите на свлачищата в Северна Индия доближиха 57
Жертвите на свлачищата в Северна Индия доближиха 57

Десет души са в неизвестност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР