23-ма футболни фенове са задържани преди и по време на

...
23-ма футболни фенове са задържани преди и по време на
Коментари Харесай

Арестуваха 23-ма запалянковци покрай мача за Купата на България

23-ма футболни почитатели са арестувани преди и по време на футболната среща нощес на Националния стадион "Васил Левски ", заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

21 почитатели във очевидно нетрезво положение не бяха позволени до стадиона.

В резултат на основаната от Столична дирекция на вътрешните работи организация за защита на публичния ред в столицата, не са регистрирани напрежение и произшествия по време на снощната футболна среща сред тимовете на ПФК "Славия " и ПФК "Левски " за финала от Турнира "Купа България ".

Столичната полиция предприе прецизни ограничения за запазване на реда и сигурността на жителите. Преди началото на мача на територията на столицата бяха арестувани 11 лица - един от тях с опиати и 10 без документи за идентичност.

Посетителите на срещата бяха проверявани подробно на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове, вследствие на което са арестувани 12 души: четирима за владеене на опиати, трима с ножове, двама с маски, двама с пиротехнически произведения и един за несъблюдение на полицейско предписание. Един от арестуваните, във очевидно нетрезво положение, се е държал жестоко и нападателно и е буйствал в помещението за арестувани лица.

Общо 21 във очевидно нетрезво положение не са позволени до стадиона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР