23 лунен ден от 01:43часа на 10 януари до 02:43

...
23 лунен ден от 01:43часа на 10 януари до 02:43
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 10 януари 2018 година

23 лунен ден от 01:43часа на 10 януари до 02:43 часа на 11 януари

Това е стресов интервал, когато още един път се трансформира посоката на вибрациите на Луната.

Като преподавател – това е доста корав ден, изискващ от ученика голяма вътрешна дисциплинираност и мъжество. Опасността се корени в надценяването на своите благоприятни условия във визията на сериозните ситуаци.

Този ден е знак на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили, е неотстъпчивост в отстояването на определения път на галактическата обич.

Мобилизирайте се и се концентрирайте да свършите всичко, което е било стартирано отпреди това, тъй като деня ни дава прелестен късмет за триумф и развиване. В последна сметка, всичко зависи от нас, самите.

Най-важната интензивност и активност ще бъде ориентирана към нашите партньорски връзки – персонални или бизнес такива. Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, тематиките, които ще са значими, са – любовта, хармонията, финансите. Ще желаеме и ще ги търсим на всички места към нас. На дневен ред ще бъдат застъпени – взаимоотношенията, връзките, компромисите, и дипломатичността. Всички ние е добре да се стараем да бъдем малко по-меки и доброжелателни. Въпросът е, дали ще съумеем да го реализираме?!

Пожелавам ви да съумеете да покажете на себе си и на всички други, че можете да бъдете меки, топли, отзивчиви и доброжелателни. Да дадете превес на компромисите, взаимоотношението ви с останалите, в обкръжението ви.

Днес, също ще ни съпъства възприятието на неспокойствие, което ще имаме и ще демонстрираме. Внимавайте с тези свои страсти и гледайте да ги контролирате, с цел да не прераснат по-късно в спорове. Много е евентуално да прекратите някои свои връзки, тъй като към този момент са наболели и узрели. Колкото и да желаете да извършите взаимни отстъпки, напъните ви може да не бъдат оправдани. Не се отчайвате и депресирайте, а се концентрирайте и бъдете бдителни. Подозрителността, през днешния ден, е позитивна линия.

Уязвими са половите органи, отделителната система, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено не е неотложно.

Да не се вършат операции с бенки и лъчетерапия.

Организмът е предразположен на депресии.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР