23-годишно момче загина при тежко ПТП между два леки автомобила

...
23-годишно момче загина при тежко ПТП между два леки автомобила
Коментари Харесай

Самораново потъна в скръб след трагедията с Наско, загинал в адското меле с трактор

23-годишно момче почина при тежко ПТП сред два леки автомобила и трактор. Трагедията се разиграва в четвъртък, малко след 20 часа на пътя сред двете дупнишки села Ресилово – Самораново.

Жертвата е Атанас Виячев, който по това време е тръгнал да се прибира към дома си.

Все още не е ясно каква е точната причина за тежката злополука, написа "Монитор ". По информация на полицията, Атанас е управлявал лек автомобил „ Форд “, когато се удря в движещия се пред него трактор. Вследствие на удара Виячев е навлязъл в насрещната лента и челно се е блъснал в различен лек автомобил „ Хонда “.

„ Момчето беше ужасно положително. Не имаме вяра да е карало бързо. Какво се е случило обаче не знаем. Чухме, че се е наложило да режат колата, с цел да го извадят.

Наско е умрял на място. Сега цяло село скърбим за него, потресени сме от случилото се “, разясниха другари на момчето от село Самораново.



При тежката злополука е потърпевша и 41-годишна пътничка от хондата, тя е със строшен шиен прешлен, настанена е в болница, само че няма заплаха за живота й. При мощния удар с комоцио е и лидерът на трактора.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Заради тежкия пътен случай се е наложило за близо 3 часа да бъде затворен пътя Ресилово – Самораново, като водачите се пропускаха през Дупница – Самоков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР