23-годишният Захари Чернев, който в събота вечерта блъсна с автомобил

...
23-годишният Захари Чернев, който в събота вечерта блъсна с автомобил
Коментари Харесай

Блъснатият полицай с опасност за живота, бандитът - наркодилър се издирва!

23-годишният Захари Чернев, който в събота вечерта блъсна с автомобил и рани тежко служител на реда, е арестуван неведнъж за разпространяване на опиати, заяви пред Нова телевизия Ангел Бадънков, шеф на отдел "Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Рецидивистът съумя да избяга и към момента се търси.

Инцидентът стана на 15 декември към 23.15 часа, когато екип на профилирани полицейски сили стопира автомобилa на Захари Чернев за рутинна инспекция. След като той е спрял, служителите на реда са подходили към него.

"Полицейският автомобил го блокира против придвижването. Той стопира. Полицейските чиновници слизат. Единият подхожда от едната страна,а другият - от другата. В това време водачът на автомобила включва задна скорост, удря спрян автомобил и с "мръсна газ " прегазва сътрудника в тревните площи и съумява да избяга ", изясни Бадънков.

Пострадалият служител на реда, който е на 39 години, е в извънредно тежко положение, с заплаха за живота. Той е настанен в УМБАЛ "Света Анна ".

"Той е със строшен крайник, таз и седем ребра, повреден е и белият му дроб. Ще се наложат интервенции ", добави шефът на "Криминална полиция ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР