23-годишният шампион на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри (21

...
23-годишният шампион на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри (21
Коментари Харесай

Окончателно: Кобрата срещу Фюри на 27 октомври

23-годишният първенец на Англия в тежка категория Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) постави подписа си под контракт, който го трансформира публично в идващия противник на Кубрат Пулев (25 победи, 13 с нокаут).

Вече може да потвърдим на 100%, че датата на дуела е 27 октомври, а мястото - " Арена Армеец " в София.

Залогът на срещата е голям. Който завоюва мача ще придобие статут на формален кандидат за международната купа и ще получи право да се качи на кръга против сегашния първенец на планетата Антъни Джошуа.

Хюи Фюри е братовчед на някогашния международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри, който съумя да детронира Владимир Кличко в двубой, който се състоя на 29 ноември 2015 година в Германия.

Кубрат Пулев още веднъж ще зарадва феновете на бойните спортове у нас в " Арена Армец ".

На 3 декември 2016-та Кубрат нокаутира нигериеца Самюел Питър за вакантната купа на интерконтинентален първенец на Световната боксова асоциация. На 28 април 2017-та по-големият от двамата братя Пулеви отбрани пояса си още веднъж с нокаут, този път против американеца Кевин Джонсън.

Пулев се качва още веднъж на кръга в София за трети път в последните съвсем две години, като залогът е явен - нападна 26-ти триумф в професионалния бокс и за трети път позицията на кандидат за най-престижното звание - международен първенец в тежка категория.

През 2014-та той се изправи против Владимир Кличко в Хамбург, през есента на 2017-та трябваше да го направи и против Антъни Джошуа в Кардиф, само че тогава травма го спря от присъединяване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР