23-годишният Саид Ахмед от Бруклин загубил управлението на колата и

...
23-годишният Саид Ахмед от Бруклин загубил управлението на колата и
Коментари Харесай

Шок: Саид Ахмед удари кола в мантинела и остави приятелката си да изгори жива, а той избяга с такси

23-годишният Саид Ахмед от Бруклин изгубил ръководството на колата и се врязал в мантинела. Автомобилът се възпламенил от удара, само че водачът съумял да изскочи, хванал такси и отпрашил към болница, без да помогне на приятелката си 25-годишната Харлин Груел, оповестяват АВС и локалните електронни медии.

Овъгленият мъртвец на младата жена бил открит от пожарникарите, които угасили пламъците. Бягството на водача било записано от видеорегистратора на друга кола. По-късно Саид Ахмед бил задържан в болница, където потърсил първа помощ за изгаряния по ръцете и краката.

Братът на избягалия водач Ахмад Вахид упорства, че Саид не съумял да направи нищо, тъй като телефонът му останал в горящата кола и той нямал опция да извика незабавна помощ. Той е уверен също така, че брат му се е опитвал до последно да измъкне Харлин от пламъците, за което свидетелстват и изгарянията му. " Той е като оглупял. Всеки път, когато го разпитват какво се е случило той плаче и крещи. Приятелката му е изгоряла жива ", споделя Ахмад.

Саид Ахмед е признал в полицията, че е използвал алкохол преди злополуката, само че тестванията са посочили, че не е бил пийнал. Сега са му повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по нехайство, бягство от мястото на произшествието, липса на шофьорска брошура и превишение на скоростта. Все още не е ясно каква присъда заплашва водача.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР