23-годишният кърджалиец Мехмед Хасан, студент в НВУ Васил Левски“ във

...
23-годишният кърджалиец Мехмед Хасан, студент в НВУ Васил Левски“ във
Коментари Харесай

Студент намери портмоне с пари и документи и го предаде в полицията

23-годишният кърджалиец Мехмед Хасан, студент в НВУ „ Васил Левски “ във Велико Търново, съобщи в ОД на МВР-Кърджали открит от него портфейл. На 13 юли младежът излязъл от жилищния блок, в който живее и на входа намерил дамско портмоне. Той отсрочил разходката, която възнамерявал и донесъл изгубената движимост на защитата в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Казал, че даже не е отворил портмонето, с цел да види какво има в него.

Заедно със сътрудника по защитата преброил и 430 лева.и 25 евро, персонална карта, шофьорска брошура, дебитни, кредитни карти и други документи. Веднага последвало позвъняване до собственичката на изгубеното портмоне – Мария Колева, която в същия миг обикаляла към блока, с цел да търси изгубената движимост.

След поканата да се яви в дирекцията тя получи парите и документите си. Ръководството на полицията изрича признателност за достойната постъпка на Мехмед Хасан, на който му предстоят държавни изпити в университета и му пожелава сполучлива реализация след дипломирането.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР