23- годишната Йоана от Китен нагорещи страстите във Фейсбук, след

...
23- годишната Йоана от Китен нагорещи страстите във Фейсбук, след
Коментари Харесай

Дъщерята на бивш кмет взриви страстите с ритници по малко коте

23- годишната Йоана от Китен нагорещи пристрастеностите във Facebook, откакто разгласява скандално клипче по какъв начин рита малко коте. Младата жена е щерка на някогашния кмет на курортния град- Атанас Петров, който сега работи като юрист и има адвокатска фирма в Царево.

На клипа Йоана вика лудо „Това е най гадното коте“ и се вижда по какъв начин рита пухкавото създание.

„Йоана горчиво съжалява за постъпката си и ще си понесе наказването. Ние с майка й не знаехме за този клип. Сега щерка ми изяснява, че е било смешка. Не знам по какъв начин се е завъртял в интернет. Не извинявам Йоана, само че съгласно мен, това се употребява против фамилията ми“, сподели пред „Труд“ бащата Атанас Петров.

Той описа, че преди 20- тина дни намерили котето на улицата. Водили го на ветеринар, полагали за него изключителни грижи. Кръстили го Шарка, по прякора на техен добър другар и поради петната по козината на животното.

„Котето е добре, даже сега е в скута ми. Днес с жена ми го водихме на разходка край морето“, сподели бащата. Той показа, че преди Йоана, фамилията е изпратило две деца. Дъщеря му била доста сензитивна и ранима.

Атанас Петров разяснява още, че е засегнат от квалификациите по адрес на Йоана от непознати, откакто видели клипа.

Вероятно ще се самосезираме за случая в понеделник, споделиха през вчерашния ден от ОД на Министерство на вътрешните работи.


Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР