23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка беше коронясана снощи за Мис

...
23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка беше коронясана снощи за Мис
Коментари Харесай

Новата мис свят е от Ямайка

23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка беше коронясана нощес за " Мис Свят 2019 " и съобщи, че желае да употребява купата си, с цел да работи за " устойчива смяна " за дамите и техните деца, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Второ място завоюва тъмнокожата французойка Офели Мезино, а трето - представителката на Индия Суман Ратасингх Рао.

Конкурсът тази година се върна в английската столица, където през 1951 година беше коронясана първата " Мис Свят " - шведската манекенка Кики Хокансон. Домакин на юбилейния 70-и конкурс следващата година ще бъде Тайланд, съобщи ТАСС.

Победителката получи короната миналогодишната лауреатка, мексиканката Ванеса Понсе де Леон. За четвърти път представителка на Ямайка печели влиятелното съревнование.

 Новата мис свят е от Ямайка
© Reuters

Победителката е студентка по логика на психиката, показва " Франс прес ". Ройтерс добавя, че тя има просветителна степен от щатския университет на Флорида.

По мотив успеха си Тони-Ан съобщи: " Искам да кажа на всички девойки по света: Вярвайте в себе си. Знайте, че заслужавате да сте такива каквито желаете да бъдете и че сте способни да реализирате фантазиите си. Тази корона не е моя, тя е на всички вас ".

По време на надпреварата Тони-Ан затрогна публиката с осъществяване на песента на Уитни Хюстън " I Have Nothing ", съобщи " Ройтерс ".

 Новата мис свят е от Ямайка
© Reuters
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР