23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която бе пребита

...
23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която бе пребита
Коментари Харесай

Пребитата от ревнив травестит полицейска щерка с ужасяващи подробности за зверството СНИМКИ 18+

23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която бе пребита грубо от травестит в столичния кв. "Борово ", показа ужасяващи елементи от нападението.

, малко преди 23 часа в четвъртък Силвия си тръгнала от вкъщи на собствен другар, само че но пред входа на жилището била нападната от травестит, който я пребил до пристъп и отмъкнал дамската й чанта.



Писъците на момичето били чути от съседи, които се притекли на помощ и нападателят избягал. Обляна в кръв и съвсем в несвяст, Силвия е закарана в „ Пирогов”, където й е оказана лекарска помощ. Тя е със строшен нос, избити зъби и отоци по лицето.

„ Бях си тръгнала от моя прочут, когато ме нападнаха. Не чаках сходно нещо. Дръпна ми чантата и стартира да ми нанася юмручни удари, аз паднах на земята, а той продължи да ме удря. Беше изцяло озверял и крещеше: „ Ще те убия, ще те убия… “. Не знам кой е този човек, в никакъв случай не съм го виждала. Беше някакъв травестит.



Моят прочут също не го познава. Не знам каква е повода да ме нападне, само че можеше и да ме убие. Може да ме е нападнал поради чантата, тъй като я няма. Вътре имах и персонални документи – персонална карта, шофьорска брошура. Надявам се полицията да го залови и да си получи заслуженото, тъй като този човек е рисков “, описа пред struma.bg. Силвия, която към момента не се е отърсила от шока.

Тя не изключва и вероятността травеститът да е имал благосклонности към момчето и да я е нападнал поради ревнивост, когато е видял, че излиза от вкъщи на приятеля си.



Какъвто и да е претекстът, Силвия е безапелационна, че ще търси правата си в съда и към този момент е подала тъжба в полицията, а причинителят се търси. Тя към този момент има издадено здравно удостоверение от правосъден доктор. Заключението сочи – междинна телесна щета. В понеделник й следва интервенция на носа.

За случая е известена и прокуратурата. На този стадий към момента не е ясно по какъв начин ще бъде квалифицирано действието. Нападателят травестит към момента се търси от органите на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР