23-годишната руска манекенка Грета Ведлер беше намерена убита само месец,

...
23-годишната руска манекенка Грета Ведлер беше намерена убита само месец,
Коментари Харесай

Намериха мъртва в куфар манекенка, нарекла Путин психопат

23-годишната съветска манекенка Грета Ведлер беше открита убита единствено месец, откакто разгласява мнението си в обществените мрежи против съветския президент Владимир Путин и го назова " умопобъркан ", написа в. Мирър. Жената предвижда, че стремежът му да „ укрепи целостта на Русия “ ще приключи със сълзи.

Тялото на манекенката бе открито натъпкано в куфар.

След следствие, траяло повече от година, управляващите откриха килъра - 23-годишният Дмитрий Коровин, някогашен другар на момичето. Той е направил и цялостни признания.

Мъжът признава, че я е удушил до гибел след спор за пари в Москва. Скандалът не е имал нищо общо с нейните политически възгледи за политиката на Путин.

Убиецът признал още, че цели три дни спал до натрупа на момичето, преди да го постави в куфар, който купил от непосредствен магазин. След това куфарът бил закаран на към 500 км. от мястото на убийството, и прокиснал в багажника на кола повече от една година.

След ужасяващото действие мъжът траял да разгласява фотоси и постове в обществените мрежи на манекенката, с цел да накара приятелите й да повярват, че тя към момента е жива.

Само месец преди убийството си Ведлер написа: „ Като се има поради обстоятелството, че Путин е минал през доста унижения в детството си, той не може да отстоява себе си заради смешната си физическа форма, не е изненадващо, че той се причислява към Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Такива хора са плахи и страхливи от детството, опасяват се от звук и мрачевина, от непознати, тъй че черти като нерешителност, въздържаност и липса на връзка се развиват рано в характера им. Мога единствено да предположа, че в Путин се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е значимо непрекъснато да изпитват възприятие за цялост и заостреност на живота, тъй че те обичат риска, интензивните прекарвания, интензивната връзка, интензивната активност - натоварен и динамичен живот. Може би той в действителност желае да върне целостта на Руската империя ", написа дамата единствено месец преди гибелта си. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР