23-годишната плеймейтка Марешка Бардем, която пострада при тежкия пътен инцидент

...
23-годишната плеймейтка Марешка Бардем, която пострада при тежкия пътен инцидент
Коментари Харесай

Скандално разкритие за мелето с родна риалити звезда на "Тракия"

23-годишната плеймейтка Марешка Бардем, която пострада при тежкия пътен случай на Автомагистрала "Тракия ", се оказа неправоспособна шофьорка, твърди "Трафикнюз ".

Взета й е кръвна проба за химически разбор.

От полицията настояват, че младата дама е с заплаха за живота, а тя самата показа в персоналния профил по-рано през днешния ден, че е жива и няма мощни контузии след злополуката, даже разгласява своя фотография.

Първо в БЛИЦ! Риалити звезда пострада тежко при меле на "Тракия " СНИМКИ

Както БЛИЦ писа сега тя е настанена в Клиниката по неврохирургия, част от структурата на УМБАЛ “Св.Георги” град Пловдив.

Сигнал за пътния случай е получен преди 13 ч. – в региона на 108 км, посока София, откакто лек автомобил „ Ауди “ излязъл отвън пътното платно и се блъснал в дърво.

Марешка твърди, че си спомня единствено по какъв начин е карала с висока скорост в лявата лента и е подхванала изпреварване на тир и лека кола. Когато се доближила до тях, леката кола й препречила пътя, тя пробвала да понижи скоростта, само че нямала надзор над автомобила и по-късно се събудила в болница.

С помощта на профилирана техника на пожарната от колата е извадена 23-годишната неправоспособна шофьорка на колата.

Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Причините и събитията към злополуката се обясняват от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР