23-годишната Марешка Глущук е сред участниците в риалитито "Игри на

...
23-годишната Марешка Глущук е сред участниците в риалитито "Игри на
Коментари Харесай

Плеймейтката Марешка: Мама ме наричаше боклук и хлебарка

23-годишната Марешка Глущук е измежду участниците в риалитито "Игри на волята " с най-интересна персонална история. Тя е известна като модел на „ Плейбой”. Нейните родители са чеченци, само че поради войната в Чечня са пристигнали в България, където е родена Марешка. Когато е единствено на 16 години, тя се омъжва в Чечня. Споменът от чеченската й женитба обаче е ужасяващ, разкри в последния си брой седмичникът "Уикенд ".

„ Жената би трябвало 3 дни да седи в един ъгъл през целия ден, до момента в който не стане вечер, няма правото да яде, няма правото да приказва с гостите на мъжа “, описа преди време тя в свое изявление. По думите й през тези 3 дни гостите на бъдещия й брачен партньор идвали да ядат и да гледат булката в ъгъла и да дадат оценката си за нея. Една от традициите в Чечня била булката да държи буркан с вода. Ако някой посетител пуснел пари в буркана – то тогава тя имала право да беседва с него.

На 18 години Глущук ражда от мъжа си, а малко по-късно взема решение да избяга от него, като му краде документите. Успява да духне от него и фамилията си и се крие в продължение на 3 месеца България. В Чечня даже не й давали да прегръща детето си. Тя взе участие в състезанието „ Плеймейт” тъй като следва фантазията си да бъде прочут модел.

„ Знаете ли по кое време взех решение да стана модел... Прекрачих и преодолях срама да съм гола, взех решение да вляза в „ Плеймейт” макар неприятната известност. Винаги съм била вярваща, не знам в какво, само че знаех че някой там ме чува и вижда. Знаех, че ще ме плюят и ще ме нарекат лека жена. Но взех решение да бъда смела. Исках да бъда чута. Преди това бях пребиване всеки ден с колан, кабел или окачалка. Това беше нещо обикновено за мен, в един миг привикнах. Когато минаваше ден без да ме бият, нямах самообладание да бъда набита и да се успокоя. Но най-вече ме нараняваше по какъв начин ме проклинаше и наскърбяваше майка ми. Исках да бъда пребита, само че да спре да го споделя... Че съм грозна, черна, безличие, хлебарка и к*рва... На 7-годишно дете...”, показа шокиращата си история самата Марешка.

Когато е в 5-ти клас, татко й за наказване я обръснал нула номер. В тийнейджърските си години Глущук се хранела единствено с една ябълка дневно, тъй като считала, че е прекомерно дебела и не заслужава да яде храна. Днес е самоуверена млада жена, която ще се бори за победа в „ Игри на волята”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР