23-годишната жена, която пострада тежко днес вечерта при катастрофа, е

...
23-годишната жена, която пострада тежко днес вечерта при катастрофа, е
Коментари Харесай

От "Пирогов" съобщиха най-лошата новина за младата жена от касапницата в София

23-годишната жена, която пострада тежко през днешния ден вечерта при злополука, е умряла. Това оповестиха от "Пирогов ", където тя е била откарана незабавно след случая.

"Независимо от напъните на всички лекари, тя е била в доста тежко положение и е умряла ", допълниха от здравното заведение.

Както БЛИЦ първи писа, нещастието се разиграва довечера след 20 часа в столичния квартал "Красна поляна " до кръстовището на "Мушанов " и "Възкресение ".

Според очевидци, малко преди този момент дамата, шофираща БМВ, е била видяна в гневна гонка с друга кола. По незнайни, към момента аргументи, тя губи ръководство, колата отскача от пътното платно, озовава се на трамвайните релси и от удара като бич се усуква към дирек.

Ударът е бил толкоз нечовечен, че късата на младата шофьорка са прерязани и безусловно ампутирани.

По времето на злополуката наоколо е минавала кола за спешна помощ, отиваща на адрес в "Овча купал ". Лекарите в нея реагират стремително и се притичват на помощ.

"Сигнал за случая е подаден в 20. 38 часа. По чиста случайност все още на злополуката оттова е минавала кола за спешна помощ, отиваща по сигнал за ухапан от куче мъж в "Овча купел ". Медиците са реагирали незабавно и са се притекли на помощ. Подали са сигнал да бъде изпратен втори екип и са поискали по-голяма, реанимационна кола за спешна помощ. Жената е била със самоампутирани два крайници, на място е изработен цялостен размер реанимация, интубирана е, поради кръвозагубата е изпаднала в хеморагичен потрес. Жената е откарана е в противошокова зала на "Пирогов " ", заяви по-рано пред БЛИЦ представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР