23-годишната Габи Епщайн, една от най-успешните инстаграм-модели от Австралия, разказа

...
23-годишната Габи Епщайн, една от най-успешните инстаграм-модели от Австралия, разказа
Коментари Харесай

Секси моделка в "Инстаграм" с милиони последователи се жалва: Хората не разбират, че това е изключително тежък труд

23-годишната Габи Епщайн, една от най-успешните инстаграм-модели от Австралия, описа за минусите на своята работа. Девойката, която има 1,8 милиона почитатели, се жалва, че не я одобряват насериозно. Габи има личен парцел на красивото крайбрежие, пътешества по света и заработва хиляди долари единствено от едно рекламно видео в " Инстаграм ". Но все пак това, хубавицата твърди, че я е позор да приказва на новите си познати за естеството на своята работа.

" Обикновено споделям, че работя в рекламата. И в никакъв случай не си признавам, че в действителност спечелвам парите си в " Инстаграм ". Чувствам, че сходна работа не се възприема съществено ", декларира Габи Епщайн.



Девойката е уверена, че няма да може цялостен живот да се устоя благодарение на обществените мрежи и в този момент тя търси други източници на приход.

" Никой не знае какъв брой дълго ще продължи известността на обществените мрежи. На всички ни е нужна убеденост в бъдещето, по тази причина и започнах да влагам в недвижими парцели и ще пусна лична линия за украшения ", споделя още звездата от " Инстаграм ".



Габи споделя, че всеки ден получава стотици писма от разнообразни компании, които желаят тя да разгласява тяхна реклама на страницата си. Но тя избира единствено тези, които са подобаващи и не желае облага непременно.



" Хората си мислят, че аз по през целия ден се разхождам, фотографирам се и си почивам на плажа, само че това безусловно не е по този начин. Това в действителност е много тежка работа ", декларира Габи.



Освен това моделката признава, че едвам наскоро се научила по-спокойно да се отнася към злобарите и негативните мнения на страницата си, а преди ги е преживявала надълбоко.

Превод и редакция: БЛИЦ

just having a laugh at a joke I told

Публикация, споделена от Gabrielle Grace Epstein (@gabbyepstein) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

heaven on earth

Публикация, споделена от Gabrielle Grace Epstein (@gabbyepstein) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

favourite office view - forever scheming with the legends at @theentourageoz
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР