23-годишната бременна жителка на Виетнам Лю Шанел спипа на калъп

...
23-годишната бременна жителка на Виетнам Лю Шанел спипа на калъп
Коментари Харесай

Страшно отмъщение с люти чушки! Бременна хвана мъжа си в изневяра, но наказа любовницата така, че да не може повече да прави секс

23-годишната бременна жителка на Виетнам Лю Шанел спипа на шаблон с друга жена своя мъж Чиен Кео. След това Лю и четири нейни приятелки наблюдавали съперницата и грубо се издевавали с нея, снимайки всичко с камера. Снимки от наказването на момичето са оповестени в мрежата.
Ставайки свидетелка на измяната, бременната Лю Шанел решила да накаже не мъжа си, а съперницата. Момичето и четири нейни приятелки наблюдавали погрешния мъж и нахлули в хотелската стая, където той се е срещал с любовницата си. Там те сграбчили своята жертва и почнали да пъхат във влагалището ѝ червени люти чушки.

При това ревностното момиче не се спряло до тук. То разгласило в мрежата фотоси от гаврата над съперницата Снимките провокираха гневни реакции измежду потребителите: множеството от тях не схващат, тъй като не е осъден прелюбодеецът, а неговата държанка. Лю обаче не се разкайва за нищо. " Жената може елементарно да елементарни, само че в никакъв случай няма да не помни. Ревността боли. Тя го разбра ", написа Шанел.


Полицията на Виетнам заяви, че дело против Лю Шанел не е заведено. Жертвата ѝ не е подавала сигнал в органите на реда. Впрочем, оптималното наказване, което заплашва бременната, са административни наказания и санкция в размер на към 200 лв..

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР