23-годишната австралийска Джес Джонс отдавна си е купила прекрасен дом

...
23-годишната австралийска Джес Джонс отдавна си е купила прекрасен дом
Коментари Харесай

Елитна проститутка разкри колко печели и разказа какво мъжете искат от колежките ѝ

23-годишната австралийска Джес Джонс от дълго време си е купила прелестен дом и луксозен Mercedes. Час в компанията на Джес коства към 5 000 австралийски $. Джес Джонс (по разбираеми аргументи същинското ѝ име е променено) почнала да се занимава с конвой преди две години, когато се срещнала с представители на дадените услуги в границите на бизнес конгрес.

По-рано момичето е работило като съветник в магазин, само че постоянно е обичало парите, по тази причина не е изпитвала никакви скрупули на съвестта, започвайки новата си специалност. Мъжете заплащат на Джонс по 5 000 австралийски $ за час. При това в услугите ѝ не постоянно влизат интимни милувки.
Освен това Джес и досега продължава деликатно да крие от семейство и другари своето название. Тя се е съгласила да приказва с репортера Дилвън Яс от канала 9Honey единствено при изискване, че бъде непокътната цялостна анонимност. Момичето признава, че по-голямата част от извоюваните от нея пари отива за дизайнерски облекла и обувки, както и за визити на салони за хубост и скъпа козметика.

Сред клиентите на Джес като цяло са богати мъже - предприемачи, адвокати... Работници от междинната класа просто не могат да си я разрешат. " Мога да спечелвам сред 10 000 и 25 000 $ на седмица - според от продължителността на услугите ", споделя Джонс.

Често Джес си поръчват женени мъже. Те обаче не постоянно са интимни с момичето. Някои просто желаят тя да прекара време с тях на банкети или да посетят дружно ресторант. Повечето женени мъже обичат да прекарват времето си с ослепителна хубавица. Те признават, че това ги кара да се усещат по-уверени в себе си. Понякога Джес се среща и с двамата съпрузи за " прелестно превозване " на времето.

Въпреки анонимността, дамите на някои клиенти от време на време схващат за Джес. Често те подвигат кавги и заплашват момичето, само че това не я стопира. Джес признава, че към този момент не има намерение да се отхвърля от кариерата си. Тя ще продължава да се занимава с конвой, до момента в който младостта ѝ го разрешава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР