23-годишна студентка реши да сложи край на живота си в

...
23-годишна студентка реши да сложи край на живота си в
Коментари Харесай

„Не мога да го живея този живот“! Какво накара 23-годишната Деси да се самоубие?

23-годишна студентка реши да постави завършек на живота си в пловдивското село Кръстевич. Момичето е намерено от родителите й с въже на шията. Живяла е с баба си в селото, а е учила в университет в Пловдив. Девойката е била обвързана, само че не е имала проблеми с приятеля си.

 

Оказа се, че 23-годишното момиче е оставило предсмъртно писмо. В него благодари на родителите си и изяснява какъв брой доста ги обича. Въпросителна остава изречение в последното й писмо. В него тя написа, че не може повече да го живее този живот. Тя не е споделяла с околните си за проблеми.

 

Деси е работела в прочут ресторант в курорта Хисаря. Оказва се, че два дни преди самоубийството е подала молба за овакантяване на работното място, което удостоверява авансово взетото решение. Последният й пост в обществените мрежи е разтърсваща балада.

 

Родителите на момичето са я търсели през целия ден по телефона, само че без отговор. Това предиздвикало бащата да тръгне от Пловдив в 3:00 часа през нощта към село Кръстевич. Там под навеса на къщата се натъкнал на злокобната панорама.

 

Разследващите не престават работата по случая и на този стадий не изключват версии. В кръвта на момичето не са открити алкохол или опиати.

 

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР