23-годишна млада дама даде сериозен отпор на въоръжен грабител на

...
23-годишна млада дама даде сериозен отпор на въоръжен грабител на
Коментари Харесай

Студентка показа на грабител нещо, което го накара да побегне панически

23-годишна млада дама даде сериозен отпор на въоръжен изедник на улица в град Реканто дас Имас в Бразилия. на клип, сниман от камера за наблюдаване, се вижда по какъв начин иззад ъгъла идва бял автомобил Renault Sandero. От него изскача юноша, който атакува младата студентка Лорана Брага.

Той настоял дамата да му даде своя телефон. Тя обаче отказала, тогава грабителят я заплашил с оръжие, написа в. " Дейли Мейл ".

Ситуацията се изострила до краен лимит и тъкмо тогава се случил непредвиден поврат. Лорана дала отпор на грабителя. Тя му нанесла няколко ефикасни удара и даже почнала да преследва нарушителя, когато той решил да бяга, с цел да избави живота си. Работата е била там, че момичето към този момент 18 месеца се занимавало с Morganti Jiu-Jitso - бойно изкуство, което включва в себе си джу джицу, карате и джудо. Момичето не се изплашило даже и от револвера, тъй като си помислило, че той е реплика. Освен това, Лорана в предишното към този момент била ставала жертва на нападатели, по тази причина решила този път да окаже сериозна опозиция.
" Приличаше на револвер играчка... Не желаех да се удрям. Но предишният път не направих нищо, не желаех още веднъж да се оказва в това безпомощно състояние ", сподели Лоранга Брага.

По думите на майора от полицията Микело Буено, постъпката ѝ е била храбра, само че прекомерно рискована. Студентката е имала огромен шанс, че е останала жива. " На момичето ѝ е провървяло, тя е можело да се елементарни с живота си. Не съветваме хората да реагират по този начин, тъй като рисковете са големи ". сподели Буено.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР