23-годишна жена се е блъснала с лек автомобил в три

...
23-годишна жена се е блъснала с лек автомобил в три
Коментари Харесай

23-годишна шофьорка помете паркирани коли и тераса на къща в Смолян

23-годишна жена се е блъснала с лек автомобил в три паркирани коли и тераса на къща в Смолян. Това оповестиха от ОДМВР-Смолян.

На 21 октомври 2019 година в Районно ръководство на МВР-Смолян е получен сигнал, за това, че на същата дата, към 17.30 ч. на ул. "Снежанка " № 56 в Смолян, на ляв завой, лек автомобил марка "Мазда а6 " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 32-годишен мъж от с. Върбина и ръководен от 23-годишна жена от града, нарушавайки разпоредбите за придвижване по пътищата, по несъобразителност е предизвикала обилни имуществени вреди като се удря в паркирани на платното за придвижване моторни транспортни средства - лек автомобил "Шкода Фабия " със сливенска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишен мъж от Нова Загора, лек автомобил "Сеат Кордоба " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 30-годишна жена, от Смолян и лек автомобил "Рено Клио " със смолянска регистрация, благосъстоятелност на 46-годишен мъж от Смолян, след което се удря в тераса на къща, намираща се в непосредствена непосредственост, благосъстоятелност на 63-годишна жена от с. Орехово.

Причините за пораждане на пътно-транспортното произшествие и настъпилите вреди са в развой на изясняване. Няма потърпевши жители.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група.

Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР