23-годишна жена от САЩ се похвали с връзката си с

...
23-годишна жена от САЩ се похвали с връзката си с
Коментари Харесай

Млада блондинка шокира: Излязох с 57-г. мъж, а на следващия ден...

23-годишна жена от Съединени американски щати се похвали с връзката си с мъж, който е на 57 години (34 повече от нея).

Никол Даунс, живееща в щата Мичиган, показа със своите почитатели в обществените мрежи, че неотдавна отпразнува петата годишнина от връзката си с Майкъл.

Тя качи няколко сантиментални фотоси, поздрави гаджето си и показа, че не би могла да си показа по-добър сътрудник от него.

" Толкова сте щастливи! Честита годишнина! ", " Прекрасна двойка, цветущ празник! ", " Честита годишнина, милички! " - такива бяха всеобщо мненията на потребителите.

Никол и Майкъл стартират връзката си през 2018 година, когато тя е едвам на 18 години. Тя се майтапи, че още след първата им среща е решила да живее при него.

Даунс постоянно споделя в обществените мрежи елементи от взаимния им живот, постоянно назовава Майкъл sugar daddy поради възрастовата им разликата.

Тя оповестяват връзката си за първи път едвам през 2020 година, с цел да избегнат отрицателни мнения от злобарите.

" Откакто сме дружно, сме неразделни. Не споделях за връзката си заради разликата във възрастта. Не желаех да се занимавам с негативните отзиви на другите хора, само че това е моят живот, и аз върша това, което ме прави щастлива ", съобщи тя.

Тя постоянно демонстрира на почитателите си в мрежата моменти от техните пазарувания, по време на които Майкъл й подарява скъпи дизайнерски облекла и аксесоари. Тя също по този начин се гордее с това, че обичаният й финансира разнообразни естетични процедури за нея, в това число ботокс инжекции, увеличаване на устните и бразилски лифтинг на седалището. 23-годишната жена неведнъж е изразила желанието си да се ожени за него и 2-мата да прекарат целия си живот дружно.

Инфо: blitz.bg

Тагове: гадже връзка млада жена възрастен мъж САЩ Никол Даунс sugar daddy
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР