23-годишен мъж в нетрезво състояние влезнал при мечката във Варшавския

...
23-годишен мъж в нетрезво състояние влезнал при мечката във Варшавския
Коментари Харесай

Подпийнал посетил на зоопарка във Варшава мерил сили с мечка

23-годишен мъж в нетрезво положение влезнал при мечката във Варшавския зоопарк и не останал неусетен. Очевидец снимал на видео случилото се зад загражденията, което можете да видите ТУК. 
От оповестените фрагменти се вижда по какъв начин подгонен от мечката, неканеният посетител скача в басейна й, а откакто тя го последва и във водата, пробва да я удави.
Инцидентът завършва без жертви, с помощта на цирковото минало на мечката, поради което тя не показала експанзия към индивида, съгласно известие на пресслужбата на зоопарка, представено от „ Vesti.ru “.
На записа се вижда, че животното не орговаря реципрочно на нападателя си и го оставя да излезе от басейна и да дочака спасението си на мечешка територия. Известно е, че нетрезвият клиент се е оттървал единствено с драскотини, отбелязва съветското издание, базирайки се на полски медии.
Както оповестява „ Metro Warszawa “, случаят се е случил през вчерашния ден, 21 май 2020 година - на втория ден от отварянето на зоологическата градина след двумесечното й затваряне поради пандемията от ковид.
От пресслужбата на зоопарка съобщили още, че мечката получила стрес и тежко претърпява случилото се . Сега тя е под непрестанно наблюдаване на ветеринарите и сътрудниците на зоопарка, съобщи още „ Vesti.ru ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР