23-годишен мъж е задържан за нападение на полицейски служител в

...
23-годишен мъж е задържан за нападение на полицейски служител в
Коментари Харесай

Пиян шофьор и семейството му биха проверяващ полицай

23-годишен мъж е арестуван за нахлуване на полицейски чиновник в село Аспарухово. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

На 9 септември 2020 година в Участък Медковец е получен сигнал, че в с. Аспарухово 23-годишен гражданин на с. Расово ръководи лек автомобил „ БМВ” под влияние на алкохол. Около 19.55 часа лидерът е открит и спрян пред дома му.

При осъществената инспекция за определяне на самоличността му отказал да извърши полицейско предписание - да показа документ за идентичност и блъснал полицейски контрольор от Участък Медковец.

При инспекцията са открити още 47-годишната майка и 39-годишния чичо на лидера, които също попречили инспекцията, като блъснали 32-годишен полицейския контрольор, който паднал на земята и получил охлузни рани на десните подбедрица и ръка. Служителят е прегледан в ЦСМП при МБАЛ - Лом и освободен.

При задържането на 23-годишния полицейските чиновници употребявали физическа мощ и помощни средства. Нарушителят е арестуван за 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) - Лом. Проба с алкотест е отчела 1,30 промила алкохол в издишания от него въздух.

По случая са формирани досъдебно произвеждане по член 270, ал.1 и бързо произвеждане на член 343б, ал.1 и 270, ал.1 от Наказателен кодекс. На нарушителя са формирани още 5 акта по ЗДвП
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР