23-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от

...
23-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от
Коментари Харесай

Млад мъж загина в катастрофа до родопско село

23-годишен мъж е умрял, откакто е бил блъснат от пикап в родопското село Търън.
Атанас Б. от разложкото село Горно Драглище бил пасажер в микробус „ Форд Транзит “ на частна компания, ръководен от 53-годишен мъж от Марково, Пловдивско. Към 19,10 часа на 7 юни колата им се движела през село Търън - по второкласния път сред Смолян и Мадан. Поради техническа нередовност водачът стопира най-после на шосето, до тротоара. Водачът и единият от пасажерите – на 23 години, с цел да изкарат аварийна гума и да сменят спуканата.
В това време в спрелия микробус се удря товарен автомобил „ Мазда 121 “. Пикапът е благосъстоятелност на 46-годишен мъж от село Търън.
Най-големият удар бил стихотворец от младото момче, което получава изключително тежки пострадвания.
Транспортирали го в болничното заведение, само че Атанас умрял на операционната маса към среднощ.
Водачът на смолянската кола също е признат за наблюдаване в болница с контузия на главата, само че е освободен за домашно лекуване.
Другият пасажер в микробуса, 27-годишен пловдивчанин, е с луксация на дясно рамо и скъсани мускулни връзки, е настанен в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД гр.Смолян, без заплаха за живота.
Пътят Смолян-Мадан е бил затворен за няколко часа, а придвижването отклонявано през Рудозем и други обходни направления.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР