23-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.Вчера, на ул.

...
23-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.Вчера, на ул.
Коментари Харесай

Арести за дрога и кражби в Пернишко

23-годишен е арестуван за владение на наркотични субстанции.

Вчера, на ул. „ Стомана “ в пернишкия кв. „ Изток “, чиновници от Второ районно управление (на МВР) създали опит да ревизират мъж, който им се сторил недоверчив. Същият побягнал и влезнал във вход на жилищен блок. Качил се на осмия етаж откъдето изхвърлил 6 топчета, съдържащи суха зелена листна маса. Органите на реда го задържали и след персонален обиск, у него е открито топче със същото наличие. При полеви тест е регистриран позитивен резултат за канабис. 23-годишният перничанин е арестуван за до 24 ч. с полицейска заповед и е формирано бързо произвеждане.

Футболен ентусиаст е арестуван по време на мача Металург – Миньор.

Вчера, по време на футболната среща, провела се на стадион „ Металург “ чиновници на полицията открили 38-годишен перничанин, който имал възбрана за визити на спортни мероприятия. Същият бил със Заповед за налагане на насилствена административна мярка, издадена на 28 ноември предходната година за период от една година. Мъжът е лишен да посещава спортни мероприятия поради предходни произшествия по време на футболен мач. Наложена му е полицейска мярка за период до 24 ч. и е формирано бързо произвеждане.

Радомирец се изправя пред правораздаването за кражба.

Сигнал за кражба от апартамент в гр. Перник бил подаден на 24 юли тази година. По данни на пострадалите в жилището било проникнато през незаключена врата и откраднати дамски портфейл, в който имало дебитни и кредитни карти, персонални документи, сумата от 50 лв. и връзки ключове. Служители от Първо районно управление (на МВР) образували досъдебно произвеждане. В резултат на подхванатите издирвателни и процесуално-следствени дейности е открит и притеглен като обвинен 29-годишен радомирец, прочут на органите на реда. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Работата продължава взаимно с прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР