23 години чукна сестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова.

...
23 години чукна сестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова.
Коментари Харесай

Краев към сестрата на Божинов: Ти си другата част на сърцето ми!

23 години чукна сестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова. Тя отпразнува събитието уместно, като компактно до нея бе гаджето й - футболистът на " Левски " Андриан Краев. Той употребява случая, с цел да изкаже мощни думи към своята обичана.



" Честит рожден ден на другата част на сърцето ми! ", прям бе Анди. Той зарадва Михаела с голяма плюшена мечка, която носи името Пандора. Освен това на кадър от тържеството зад рожденичката се вижда и изрисуван черно-бял портрет. На него са изобразени точно Краев и Ангелова. Цялата стая е с надути червени балони във формата на сърца. За Михаела има и огромен букет от Андриан и тортата от сметана с ягоди.

 Ангелова получи куп дарове за рождения си ден

Ангелова получи куп дарове за рождения си ден

Любопитното е, че някогашните дами на Божигол също се включиха в пожеланията. " Честит рожден ден, красавице ", написа фолкпевицата Алисия в обществените мрежи, а Николета Лозанова изпрати сърца на Михаела.

Полузащитникът на " Левски " се залюби със сестрата на Божинов тъкмо преди година. Михаела е щерка на футболния треньор Сашо Ангелов, който е втори татко на Божигол. Валери от своя страна персонално е сватосал двойката и утвърждава изцяло техните взаимоотношения. Чернокосата хyбaвицa е приключила cпopтнaтa гимнaзия във Beликo Tъpнoвo с цялостно отличие. За бала й някогашният нападател на " Ювентус " и " Манчестър Сити " й подари безценен автомобил. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР