23 акта за нарушение на забраната за преминаване през паркове

...
23 акта за нарушение на забраната за преминаване през паркове
Коментари Харесай

Полицейски шеф от Варна сдъвка тарикатите с кучета

23 акта за нарушаване на възбраната за прекосяване през паркове и градини са съставили от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна. Проверките не престават, сподели комисар Илиян Илиев - шеф на "Охранителна полиция " в морската столица.

"Многократно предупреждавахме жителите да не посещават парковете и градините, само че се наложи да преминем към други ограничения, като сформиране на актове за административно нарушаване. Вчера са формирани 23 акта ", означи комисар Илиев, представен от БНР.

"Апелирам към жителите да бъдат виновни към всички, в това число и към себе си. За кучетата е казано да ги разхождат там, където са местата са разхождане на кучета и към блоковете, където живеят - не е казано из целият град да тръгнат да разхождат кучето ", посочи полицейският шеф.

Както е известно със заповед на министъра на опазването на здравето от 21 март бяха неразрешени разходките в паркове и игрите на детските и спортните площадки.

Кирил Ананиев тогава изясни, че се прави изключение единствено за притежатели на кучета, на които бяха позволение разходките, само че без право да се събират на групи.

"Ще позволим на притежателите на домашни любимци да влязат в избраните за това места, с цел да могат да ги разходят. Единствено не би трябвало да се позволяват скупчвания на хора ", сподели Ананиев на 20 март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР