23-годишният готвач Васил Василев е убиецът от столичния квартал Банишора,

...
23-годишният готвач Васил Василев е убиецът от столичния квартал Банишора,
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на убитата зверски в Банишора Калина

23-годишният готвач Васил Василев е убиецът от столичния квартал " Банишора ", който зверски удуши приятелката си. Жертвата Калина Симова е на 25 години и има диплома за магистър по счетоводство от УНСС. Двамата са гаджета от 21 октомври миналата година, но са живеели заедно от 4 месеца и най-вероятната причина за трагедията е ревност от страна на мъжа, пише TrafficNews.bg.
Къщата, в която се е разиграла трагедията, е с желязна врата и се е наложило полицията да вика пожарникари, които да разрежат вратата, обясни шефът на СДВР Георги Хаджиев. Сигналът на спешния телефон 112 е подаден в 18,02 часа от позната на Васил, която получила от него SMS, че ще се самоубие. Същото съобщение е изпратено и на бащата на мъжа, който живее в провинцията.

Когато полицаите влезли вътре, открили трупа на жената в леглото и нейния приятел до нея в безпомощно състояние. Васил направил неуспешен опит да са самоубие с въздушен пистолет, но имал само леки наранявания. Обяснил, че е пил уиски с успокоителни и не помни нищо какво се е случило. Мъжът е откаран в " Пирогов ", но е бил напълно контактен.

Според шефа на СДВР Хаджиев убиецът не е криминално проявен и досега не са получавани сигнали за домашно насилие срещу него.


Дошлите за оглед лекари обаче са открили стари синини по тялото на жената, което означава, че тя е била пребивана и преди.
Съседи разказаха пред TrafficNews.bg, че Калина е била осиновена от родителите си и е тяхно единствено дете. Те са й оставили жилището след като са заминали за Виена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР