23.02.2019г. - Ден за уединение, да се избягват контактите. Коефициентът

...
23.02.2019г. - Ден за уединение, да се избягват контактите. Коефициентът
Коментари Харесай

Ден за уединение, да се избягват контактите

23.02.2019г. - Ден за усамотение, да се заобикалят контактите. Коефициентът на успешност за деня е 10%.

Напрегнатата връзка на Луната с Уран в по-късните следобедни и вечерни часове ще прави изменчиво настроението, ще покачва емоционалността, неразумните действия могат да бъдат последвани от неприятни последствия. Избягвайте да се намирате през това време на публични места.

Венера е в съвпад с Плутон, което ще бъде причина за честите прояви на нарцисизъм и незадоволително схващане страстите на другите освен през днешния ден, само че и в идващите 2-3 дни. При този пренос се усилва количеството на извънбрачните връзки, където е заложен устрема единствено към полови връзки. Възможно е да се стигне до полово принуждение. По това време постоянно пораждат съдбовни връзки. Новите връзки могат да бъдат съществени, само че не всички от тях ще се развиват съгласно съразмерен сюжет. Възникват проблеми в връзките заради ревнивост, мощно собственическо възприятие, изясняване на връзките, кавги и даже спиране на връзките. Така че бъдете рационални.

Луната е в символ Везни до 17:57ч.

Опасно е да се изпада в крайности, както и да се отделя прекалено много време единствено на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. В общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Най-уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Луната напълно за малко ще се движи на луфт (от 17:12ч до 17:57ч), само че в същото време не предприемайте нищо ново, нищо значимо.

В 17:57ч Луната минава в символ Скорпион, където ще остане до 23:21ч на 25 февруари. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 19 лунен ден от 21:40ч на 22 февруари до 22:51ч на 23 февруари.

Неблагоприятен, дори рисков ден на намаляващата Луна. Символ на деня е паяка, паяжината. Може да се разсънят отрицателни страсти, което може да докара до чувство за паника. За предпочитане е усамотението и да се лимитират контактите, с цел да се избегнат спорове. Избягвайте да поддържате връзка с пияни хора, стойте по-далеч от тях. Не се предлага да се обясняват връзки. Може да стане по-лошо. Не се поддавайте на провокации и сами не провокирайте другите. Подбирайте думите си и не правете нелепости.

Крайно неподходящ ден за запознанства, за водене на договаряния, за подписване на покупко-продажби, за сключване на документи. Не се предлага да се стартира нищо ново, а всекидневните каузи изискват доста нерешителност и внимание. Всеки огромен план може да приключи с неуспех. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Неудачен ден за пътешестване и промяна на ситуацията.

Физическото натоварване изтощава организма. Болестите почнали този ден са рискови и ще се нуждаят от дълготрайно лекуване. Има заплаха от контузии, хранително натравяне. Енергията на деня зле се отразява на психологично лабилните и психологично болните хора. Може да си извършите разтоварващ ден, само че да не се гладува. Да се заобикаля и другата прекаленост - да не се преяжда.

Секса е добре да се отсрочи, а в случай че въпреки всичко ви се постанова, всичко да е безусловно умерено, без излишества. Зачатие не се предлага.

Могат да ви се присънят кошмари. По-добре да не обръщате внимание на тези сънища.

Да се заобикаля подкастряне.

Следва 20 лунен ден от 22:51ч на 23 февруари до 00:00ч на 25 февруари.

Днес е 10 безоблачен ден - Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино ниво. Могат да се освободят вътрешните несъгласия. Освободете се от страховете си и комплексите посредством методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хармонизирайте се и ще съумеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите страсти и ги контролирайте.

При всички тези отрицателни и звездни въздействия, рекомендацията е да се придържате към цитата от Библията: “Бъдете съвършени, както е идеален и небесният ваш Отец. Обичайте враговете си, благославяйте тези, които ви проклинат, правете положително на тези, които ви ненавиждат, и се молете за ония, които ви наскърбяват и гонят”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР