22 май е крайният срок, до който учениците в 11

...
22 май е крайният срок, до който учениците в 11
Коментари Харесай

Практикантската програма на Lidl гостува на 30 училища в страната

22 май е крайният период, до който учениците в 11 и 12 клас могат да аплайват за лятна процедура в магазините на веригата

Практикантската стратегия на Lidl влиза в клас. По мотив нейното юбилейно десето издание представители на компанията ще гостуват на 30 учебни заведения в цялата страна, с цел да показват на учениците в 11 и 12 клас лятната процедура в Lidl, както и опциите за професионално развиване в компания ТОП шеф. Избраните учебни заведения са от 22 града в България, измежду които София, Варна, Бургас, Габрово, Велинград, Шумен, Пазарджик, Айтос, Балчик и други.

 Практикантската стратегия на Lidl гостува на 30 учебни заведения в страната

Официален старт на учебната обиколка бе даден в Професионалната комерсиална гимназия в Бургас и 73 СУ „ Владислав Граматик “ в София. Там Доротея Митева и Чавдар Михайлов, шефове „ Продажби и логистика “ за районните сдружения в Кабиле и Равно поле, описаха на учениците за опциите в Lidl. Те показаха по какъв начин с практикантската стратегия могат да натрупат нови познания, да завоюват първите си пари или атрактивни награди като стипендия за първата година в университета в размер на 1500 лева и телефон iPhone 14 Pro.

Тази година лятната процедура ще се организира от 3 юли до 31 август, като 22 май е крайният период, до който възпитаници в 11 и 12 клас от цялата страна могат да аплайват на jobs.lidl.bg. В рамките на два месеца практикантите ще работят в магазините на веригата и ще натрупат скъп опит в света на бързооборотната търговия. Те ще се грижат за подредбата на стоката, ще спомагат на клиентите и ще опознаят главните правила на работа в ритейл бранша. Още по-ценно е, че ще се научат да бъдат независими, да ръководят времето и приоритизират дилемите си, както и да работят в екип.

Срещу всичко това практикантите ще получават положително заплащане, 200 лева ваучери за храна месечно и специфични отстъпки в Lidl Plus за интервала на програмата. През цялото време те ще имат до себе си и наставник – умел експерт от Lidl, който ще ги направлява и ще им оказва помощ в работата. За първи път тази година участниците могат да избират сред 6- и 8-часов работен ден, както и ще разполагат с пет дни неплатен отпуск, с цел да съчетаят работата с море и отмора.

В края на програмата най-добре представилите се практиканти ще могат да завоюват една от двете огромни награди – стипендия за първата година в университета в размер на 1500 лева или телефон iPhone 14 Pro, както и две награди на стойност 600 лева под формата на ваучери за обичани артикули в Lidl.

Повече за практикантската стратегия на Lidl ще намериш тук

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР