22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил доброволно за даване

...
22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил доброволно за даване
Коментари Харесай

Футболистът Нгуен даде обяснения за побоя над ученик пред дискотека

22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил непринудено за предоставяне на пояснения в столичното 5-то районно ръководство на полицията, оповестиха за Дарик от полицията. Младежът бил дружно с майка си. Той бе търсен за побой над 17-годишен възпитаник пред заведение в Бургас. Освен своя роман за случилото се в ранните часове на 11 февруари пред бургаската дискотека, той е дал в полицията и адрес, на който да бъде открит, в случай че това се изисква от почналото следствие.

Радостин беше търсен от полицията откакто атакува и рани тежко 17-годишния възпитаник Илия Стоянов от бургаската гимназия по туризъм. Случката се разиграла пред една от бургаските нощни заведения. Момчето е било повалено на земята след три удара в лицето. Още на идващия ден, дружно с татко си, е подал тъжба за нападението в полицията. Към нея е приложено и здравно удостоверение. От Министерство на вътрешните работи реагирали с образуването на произвеждане за лека телесна щета. Към оня миг, Илия е бил в устойчиво положение, с леки болки в носа.

Няколко дни по-късно обаче положение му се влошило внезапно. Това докара и до промени в следствието, осведоми представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева. "Към момента се води досъдебно произвеждане не за лека, а за междинна телесна щета ", сподели тя. Все още не е ясно дали Радостин Нгуен ще бъде арестуван за осъщественото нахлуване. "Това би трябвало да го каже прокуратурата ", съобщи Цветелина Рандева.

източник: facebook

Междувременно стана ясно, че на Илия му следва втора интервенция. Той към момента се намира в изкуствена кома в УМБАЛ - Бургас. Момчето би трябвало да бъде изведено от това положение до няколко дни, осведомиха лекари от лечебницата. Според тях, към този миг кръвният център в Бургас разполага с задоволително кръв. Ако количествата намалеят и се наложи ново преливане, ще бъде проведена нова акция за намирането на кръводарители.

Само за ден над 50 души в Бургас подариха кръв за потърпевшия Илия, защото той загуби доста кръв след получени затруднения от ударите на Радостин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР