22-годишният Даниел споделя, че родителите му нямат нищо общо с

...
22-годишният Даниел споделя, че родителите му нямат нищо общо с
Коментари Харесай

Баян от „Войната на буквите“ се оказа министерски син

22-годишният Даниел споделя, че родителите му нямат нищо общо с киното и театъра, въпреки да са доста артистични. Разкрива, че има двама по-малки братя. Въпреки това обаче усърдно крие имената на майка си и татко си, които са добре известни на необятната общност.

 

Става въпрос за земеделският министър от държавното управление на Иван Костов – Венцислав Върбанов и брачната половинка му Камелия, която преди време се е изявявала като манекенка, на която младият артист наподобява напълно.

 

Предполага се, че родителите му подсъзнателно са го подтиквали да избере изкуството за своя специалност. В същото време обаче са се погрижили и да му дадат положително обучение.

Даниел е учил в влиятелния Италиански колеж в София, където елитът всеобщо записваше децата си допреди няколко години. Средното си обучение пък приключва на Острова. След като бива разкъсан на един от изпитите там, се връща назад в България и кандидатства в софийския НАТФИЗ. Бива признат в класа на проф. Атанас Атанасов. Към днешна дата е в четвъртокурсник в академията.

 

Според мълвата гадже му е негова колежка от класа в НАТФИЗ – пловдивчанката Мина Каукова, която преди няколко месеца блесна в комедията на bTV „ Мен не ме мислете “. Там тя влезе в ролята на Дора – сестрата на основната героиня Яна.

И двамата с Даниел обаче заобикалят да споделят персоналния си живот и до момента не са оповестили публично дали имат връзка или това са единствено клюки и връзките им са чисто другарски.

 

В случай, че Мина в действителност му е гадже, безспорно ще си навлече голяма ненавист от страна на неговите последователки. Всеизвестен е фактът, че всяка неделя той събира пред екраните хиляди дами, плакнещи очи със сцените му в сериала и евентуално мечтаят да са на мястото на партньорката му Клементина Фърцова, която извършва ролята на императорската внучка Мария – обичаната на Баян.  

 

Информацията гласи, че Върбанов е минал през извънредно тежък кастинг за ролята си на Баян, за която са се явили над 130 души.

Същевременно би трябвало да отбележим, че се радва и на влиятелната стипендия „ Ламбо “, присъждана на млади артисти. Спечелил я е, без да кандидатства за нея. Комисията скрито гледала представления на НАТФИЗ и избрала точно него.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР