22-годишният бургазлия Иван Радославов сключи споразумение с прокуратурата и отърва

...
22-годишният бургазлия Иван Радославов сключи споразумение с прокуратурата и отърва
Коментари Харесай

Известен бургаски дилър влиза на топло! Сгащиха го по време на сделка в Слънчака

22-годишният бургазлия Иван Радославов подписа съглашение с прокуратурата и отърва сериозна присъда за владеене и разпространяване на опиати. Дилърът ще лежи в пандиза единствено 6 месеца, макар че има условна присъда за същото закононарушение, съобщи " Флагман ".
Иван безусловно е хванат по бели гащи от служителите на реда предишното лято в Слънчев бряг. Той е закопчан, незабавно откакто продал 2 грама марихуана на клиент в курорта. Ченгетата следили дилъра от началото на сезона и съзнателно забавили ареста, с цел да го закопчаят след договорка. След задържането последвало претършуване в квартирата на младия бургазлия, където се открити още 37 грама дрога, предопределени за продажба.

Дилърът се признал за отговорен по всички обвинявания и с това отървал доста по високо наказване, като за сходно закононарушения Наказателният кодекс планува до 10 години зад решетките.

В края на 2013 година бургазлията е заловен с 4 грама опиати пред бар " Кашмир ". Иван признал, че имал желание да продаде дрогата и получава условна присъда от 8 месеца през август 2014 година Сега обаче ще би трябвало да лежи в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР