22-годишната Тина Кунаки стана популярна за отрицателно време покрай връзката

...
22-годишната Тина Кунаки стана популярна за отрицателно време покрай връзката
Коментари Харесай

Тина Кунаки и една смела провокация

22-годишната Тина Кунаки стана известна за негативно време около връзката си с Венсан Касел. Всичко стартира с мненията за огромната им възрастова разлика, по-късно пристигна новината за лудата им женитба, а неотдавна двамата станаха и родители.

Красивата французойка няма никакви терзания от голотата и даже по време на бременността й я видяхме нееднократно по бански и даже без бански. А в този момент идва следващата изненада от Кунаки , която напълно безпроблемно влиза в графата " провокации ".

Вчера, на 25 юни, в YouTube бе оповестено видеото към песента " Too Hot " на Pink Noise. Тайният план е сниман преди месеци, когато брачната половинка на Венсан Касел е в напреднала бременност . А фрагментите мигновено провокираха хиляди мнения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от tina kunakey (@tinakunakey) на Юни 24, 2019 в 9:38 PDT

Във видеото виждаме Кунаки с голям стомах и афро плитки да интимничи с друга дама в опит да я трансформира в...жаба. След това няколко ръце стартират да се прокрадват по корема на Тина, която се е излегнала с нищожно облекло върху едно легло.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Celine Martin (@_celinemartin_) на Юни 26, 2019 в 2:32 PDT

Кадри от клипа, в който основните настоящи лица са жаби, само че ние не можем да спрем да гледаме Тина, се появиха и в нейния профил в Instagram, и в този на брачна половинка й. И това е явен знак, че Касел утвърждава тази нейна изява, която мнозина дефинираха за неприемлива и прекомерно провокативна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР