22-годишната Тина Кунаки и 30 години по-възрастният й съпруг Венсан

...
22-годишната Тина Кунаки и 30 години по-възрастният й съпруг Венсан
Коментари Харесай

Колко е секси Тина Кунаки преди раждането

22-годишната Тина Кунаки и 30 години по-възрастният й брачен партньор Венсан Касел през зимата ни изненадаха с новината, че напълно скоро ще станат и родители. Имаме известни съмнения, че хубавицата към този момент е родила и новината се пази в загадка, тъй като мина много време от последните й фотоси с много едър стомах, само че в този момент акцентът ни е по-различен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от tina kunakey (@tinakunakey) на Апр 12, 2019 в 8:08 PDT

В края на предходната седмица Кунаки разгласява в профила си в Instagram корицата си за списание Photo. След непрофесионалните фрагменти на модела по бански и с бременно коремче, в този момент идва ред и за фотосесия, която да запечата хубостта на Тина в очакване да стане майка . А тази панорама несъмнено не е за изпускане.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tina Kunakey World (@tinakworld) на Апр 14, 2019 в 7:15 PDT

На фрагментите Кунаки е в много напреднала бременност, само че това изобщо не й пречи да разголи гърди и задни елементи и да захвърли долни дрехи . Разбира се, всичко е естетически издържано и виждаме толкоз, че да сме сигурни - брачната половинка на Венсан Касел продължава да е все по този начин секси, даже и в последните дни преди да стане майка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fan Account Of Tina (@kunakeytina) на Апр 14, 2019 в 9:10 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР