22-годишната рускиня Алиса Тепикина загуби по крайно нелеп начин живота

...
22-годишната рускиня Алиса Тепикина загуби по крайно нелеп начин живота
Коментари Харесай

Небрежен лекар уби 22-годишна пациентка, след като по погрешка осакати половите ѝ органи

22-годишната рускиня Алиса Тепикина загуби по извънредно безразсъден метод живота си на операционната маса поради заплеснат доктор.

Всичко се е случило малко откакто момичето родило първата си рожба. Фаталната неточност настъпила сега, когато лекарят вместо да изреже плацентата, изрязал част от половите ѝ органи и родилката изпаднала в кома.

,,Момичето ми крещяло и виело от болежка, обаче докторът не ѝ обърнал никакво внимание и траял да реже неверното място'', споделил пред съветски медии бащата на умрялото момиче.

От лечебното заведение, в което се е случил случаят, са били в подготвеност да транспортират дамата с хеликоптер в друга болница, само че поради тежкото положение, в което се е намирала, решили да не рискуват и в последна сметка 22-годишната Тепикина издъхнала в резултат на сърдечен арест.

Директорката на болничното заведение в град Нижнесергинская отбрани сътрудниците си, казвайки, че те нямат никаква виновност, а матката ''спонтанно се е била обърнала'', което довело до объркването.

По случая е стартирано следствие, като против 27-годишния доктор, направил раждането, към този момент е повдигнато обвиняване за непредумишлено ликвидиране. В случай че бъде приета виновността му, го грозят три години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР