22-годишната Мария Попова бе избрана за най-красивата асеновградчанка. Тя стана

...
22-годишната Мария Попова бе избрана за най-красивата асеновградчанка. Тя стана
Коментари Харесай

Волейболистка е най-красивата неомъжена жена в Асеновград

22-годишната Мария Попова бе определена за най-красивата асеновградчанка. Тя стана победител в състезанието " Мис Асеновград 2019 година " измежду още 10 други девойки. От седем години се занимава с мода. Бивша волейболистка е, а проектите й за бъдещето са да продължи с стилната кариера.

" Нека всички асеновградчанки, които не се престрашиха да се включат в състезанието тази година, да го създадат през идната. Емоцията е страхотна. При всички девойки имаше терзание, само че възприятието е ужасно и си заслужава. Трябва да се организират такива състезания, с цел да може да се покаже хубостта на българките ", сподели за Actualno.com победителката. Със продобиване на първото място Мария си обезпечи опцията да показа Асеновград на националния конкурс " Мис България 2019 година ".
Момичетата се показаха в три тура от надпреварата - в идентични тоалети, в бански костюм и в булчинска рокля.

Първа подгласничка на Мария Попова стана Таня Александрова, която е на 23 година Тя приключва магистърската си степен за фармацевт и работи в аптека в Асеновград. Таня сграбчи сърцата и на присъстващите във фоайето на Градска библиотека " Паисий Хилендарски " в града. Така момичето бе удостоено с купата " Лице на публиката ".

Втората подгласничка е 18-годишната Цветислава Киркова, която ще продължи висшето си обучение в компетентност " Филмови науки " в Англия.

За трета подгласничка на победителката бе провъзгласена Радина Нейкова, на 18 година Тя се занимава професионално със спортни танци и скоро й следва държавно състезание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР