22-годишната Мадисън Марш представляваше щата Колорадо 22-годишната Мадисън Марш, която

...
22-годишната Мадисън Марш представляваше щата Колорадо 22-годишната Мадисън Марш, която
Коментари Харесай

Офицер от ВВС на САЩ е новата Мис Америка

22-годишната Мадисън Марш представляваше щата Колорадо

22-годишната Мадисън Марш, която е магистър в програмата за социална политика на " Harvard Kennedy School " от CNN, беше коронована за “Мис Америка 2024 г “., на гала в Орландо, провела се в неделя вечерта.

Тя беше представител на щата Колорадо.

" Можете да постигнете каквото поискате. Небето не е граница и единственият човек, който би ви спрял, сте самите вие ", сподели Марш в изявление на страницата на състезанието в Instagram.

След което добави, че щом тя може да пристигна от " дребен град " и да влезе в света на състезанието, тогава всеки различен може да го направи също. 
  51 претендентки се състезаваха за влиятелните купа и корона. Преди съдиите да ги свият до пет финалистки, хубавиците участваха в четири кръга от надпревари, които включваха дефилиране, полемика по " горещи тематики ", шоу на гении и показване на вечерна рокля. 
След това финалистките трябваше да приказват за своите фантазии и цели като Мис Америка.



Според CNN Марш разказала за борбата на майка си с рак на панкреаса, и темата за опиатите в Америка. В кръга на шоуто за гении тя подчертала върху получаването на лиценз за водач, когато била на 16 години.



Преди състезанието Марш разкри какво я е стимулирало да взе участие. Според The ​​New York Post, тя споделила:  " Страхотно преживяване е да мога да събера на едно място двете неща, които са ми най-любими в живота и се надявам, че мога да покажа това на другите и те да осъзнаят, че не е нужно да ограничаваш себе си “, заяви новата “Мис Америка “. 

“В армията получаваш свободата да водиш по метода, по който искаш да водиш - в униформа и отвън нея. Имах възприятието, че състезанията, и по-специално спечелването на " Мис Колорадо ", беше метод в действителност да илюстрирам това, с цел да накарам другите хора да се усещат по-комфортно в търсенето на това, което значи най-вече за тях ", добавя тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР