22-годишната Кейтлин от Австралия признава, че е истински шопинг маниак.

...
22-годишната Кейтлин от Австралия признава, че е истински шопинг маниак.
Коментари Харесай

Знойната блондинка Кейтлин се изтипоса на бая разголени СНИМКИ в нета, за които после жестоко съжали

22-годишната Кейтлин от Австралия признава, че е същински шопинг фанатик. Наскоро младата жена си поръчала рокля от прочут бутик, който предлага облекла в жанр 80-те години на предишния век, написа „ Дейли мейл ”. След като получила пратката, Кейтлин открила, че ципът на роклята е негоден. Веднага се обърнала към бутика, с цел да получи отплата. Производителят обаче не се съгласил да я обезщети и я обвинил, че тя е счупила ципа до момента в който опитва роклята.



Оказало се, че мениджърът, който дава отговор за противоположната връзка с клиентите, е намерил страницата й в Инстаграм и откакто разгледал фотосите й, открил, че размерът, който Кейтлин е поръчала – 46, е прекомерно дребен за формите й.



Това изкарало младата жена отвън кожата. „ Как не ги е позор да ми приказват такива неща единствено поради фотосите ми в Инстаграм.



Между другото, огромна част от фотосите там са остарели. Оттогава съм свалила най-малко 10 кг и съм надалеч по-слаба”, оправдава се австралийката.

Сега тя е изцяло решена да бъде обезщетена за нанесени морални вреди и ще желае бутикът да й върне всичките пари за роклята.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР