22-годишната жителка на Обединеното кралство Ташика Смит сподели необичайната си

...
22-годишната жителка на Обединеното кралство Ташика Смит сподели необичайната си
Коментари Харесай

Млада жена се влюби с мистериозен мъж, но частен детектив ѝ разкри...

22-годишната жителка на Обединеното кралство Ташика Смит показа необикновената си любовна история в обществените мрежи. Най-накрая тя намерила индивида на фантазиите си, само че той разрушил сърцето ѝ, когато направил шокиращо самопризнание - оказало се, че " мъжът " в действителност бил нейна дългогодишна другарка, написа " Дейли мейл ".

Любовната им история почнала през 2019 година. Младите хора се срещнали в една от известните обществени мрежи. В началото те просто си кореспондирали като другари. Но скоро Ташика развила усеща към младия мъж. Истинска среща с Арън (както се наричал младежът в мрежата) не можела да се състои по разнообразни аргументи. Затова връзката им останала единствено в онлайн пространството.

Мъжът признал на момичето възприятията си и споделил, че желае сериозна връзка. Липсата на действителни срещи обаче породила подозрения в младото момиче. Ташика нямала различен избор, с изключение на да се обърне към частен детектив. Истината, която британката чула, я шокирала.

Детективът схванал, че в действителност Арън е дългогодишната другарка на Ташики. Зад профила ѝ стояла приятелката ѝ Суниса, тя основала подправения акаунт. В продължение на две години Суниса се правела на несъществуващия Арън, с цел да помогне на своята другарка. По този метод тя желала да я отвлече от предишните неуспехи в любовта. Какво ще се случи в бъдеще с другарството на двете девойки, към момента не е ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР