22-годишната Джъстис Мери Маккей, омъжена жителка на Флорида, е обвинена

...
22-годишната Джъстис Мери Маккей, омъжена жителка на Флорида, е обвинена
Коментари Харесай

22-годишна кака изнасили ученик в стая, където спяха съпругът и детето ѝ /снимки/

22-годишната Джъстис Мери Маккей, омъжена жителка на Флорида, е упрекната в полово принуждение над 14-годишен възпитаник, оповестява New York Post.
Жената гостувала в къщата, където живее фамилията на младежа. Тя го повикала в стаята, където по това време спели нейните брачен партньор и дете. Джъстис почнала да го целува, съблякла му облеклата и двамата правили секс, написа американското издание.
На идващия ден дамата споделила на ученика, че "иска да бъде с него " и не може да не помни какво се е случило. Три седмици по-късно тя взела момчето на автобусната спирка и споделила, че ще го заведе в учебно заведение. Вместо това тя завела младежа у дома, където още веднъж правили секс. Няколко дни по-късно историята се повторила.
По време на контактите, Маккей оставила по тялото на момчето доста драскотини и белези на пристрастеността, които били видяни от майката на младежа. След като родителят схванал какво се е случило, тя се обърнала към полицията. Същевременно 22-годишната съблазнителка не признава виновността си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР