22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент

22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент ...

Пиян блъснал дъщерята на Гала на морето!.


22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент това лято – Мари Будева е била блъсната от кола, узна HotArena.

Тя лично сподели в социалните мрежи за „забавната“ история. Мари реши да изпита феновете си, задавайки им следния въпрос: „Познайте кое от трите е истина“. Опциите за отговор бяха: „Това лято бях на море три седмици“, „Това лято ме блъсна кола“ и „Това лято най-накрая се научих да пия кафе“.

Верният отговор в анкетата на Мари е именно за катастрофата, като малко след това тя разказа какво точно се е случило. „Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там с колата на един приятно подпийнал руснак… или беше румънец?!“, започна Мари и продължи: „Историята беше много забавна. Той даваше назад пред мидената фирма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу тип. Аз му счупих парктроника, той ми подари две-три синини и story-та за разказване“, цитира „ТелеграФ“.

Мари дори се шегува, че нейни приятели я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща.

Източник: hotarena.net