22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент

...
22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент
Коментари Харесай

Пиян блъснал дъщерята на Гала на морето!

22-годишната щерка на водещата Гала е претърпяла много противен случай това лято – Мари Будева е била блъсната от кола, разбра HotArena.

Тя персонално показа в обществените мрежи за „ занимателната “ история. Мари реши да изпита почитателите си, задавайки им следния въпрос: „ Познайте кое от трите е истина “. Опциите за отговор бяха: „ Това лято бях на море три седмици “, „ Това лято ме блъсна кола “ и „ Това лято най-сетне се научих да пия кафе “.

Верният отговор в анкетата на Мари е точно за злополуката, като малко по-късно тя описа какво тъкмо се е случило. „ Отидох на море едвам за 4-5 дни и нелепото беше, че точно там с колата на един прелестно подпийнал руснак… или беше румънец?! “, стартира Мари и продължи: „ Историята беше доста занимателна. Той даваше обратно пред мидената компания в Дълбока (там е много стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу вид. Аз му счупих парктроника, той ми подари две-три синини и story -та за описване “, цитира „ ТелеграФ “.

Мари даже се майтапи, че нейни другари я посъветвали да върви на всички места с камера, тъй като непрекъснато й се случват много нелепи неща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР