22-годишната Бел Нокс, чието истинско име е Мириам Уикс, работи

...
22-годишната Бел Нокс, чието истинско име е Мириам Уикс, работи
Коментари Харесай

Гореща порнозвезда заряза филмите за възрастни, за да стане адвокат

22-годишната Бел Нокс, чието същинско име е Мириам Уикс, работи в порноиндустрията 4 години.
Когато навършва 18 години, желае от родителите си 60 000 $, с цел да учи в елитно юридическо учебно заведение, само че получава отвод. Тогава взема решение да изкара парите сама и стартира да се снима в порно филми, написа „ Дейли мейл”.


Мириам помни в елементи първия си опит: правила орален секс на сътрудника си по фотоси. И до през днешния ден си спомня тази „ доста сексистка сцена, изпълнена с принуждение и доминиране”. Още тогава схваща, че желае да посвети целия си живот, защитавайки правата на дамите.





По време на фотосите постоянно търпи рецензии поради покритото си с белези тяло и за фигурата си. Всичко това оказва огромно въздействие на душeвността й, момичето постоянно получавало сривове, един от които насмалко да приключи със самоубийство.



" Като доста други млади дами, борещи се с депресията, бях решила да сложа завършек на живота си. Но нещо ме спря и в този момент съм доста надалеч от тези мисли”, признава хубавицата.



Наскоро почитатели на актрисата забелязахю, че Уикс не се снима и стартират да бият паника. Малко по-късно излиза наяве, че звездата от филмите за възрастни е записала в юридическо учебно заведение в Ню Йорк и счита да се раздели изцяло с развратното си минало.



Мириам твърди, че се е наложило да се откаже и от работата като модел, защото е доста заета с ученето.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР