22-годишната американка Кинси Волански, която се превърна в една от

...
22-годишната американка Кинси Волански, която се превърна в една от
Коментари Харесай

Блондинката от финала на ШЛ си върна профила в Инстаграм

22-годишната американка Кинси Волански, която се трансформира в една от основните атракции във финала на Шампионската лига в Мадрид, към този момент е изцяло щастлива.
 Полугола русокоска открадна шоуто във финала на ШЛ
Освободената от задръжки дама се появи полугола при започване на мача сред Ливърпул и Тотнъм (2:0), като върху оскъдния й черен бански беше изписано името на уеб страницата на гаджето й - съветският влогър Виталий Здоровецкий, който е основан в Съединени американски щати.

За часове профилът й в Инстаграм стана извънредно известен, като от 300 000 почитателите й минаха 2 милиона. Само ден по-късно профилът се оказа недосегаем. По думите на самата Волански той е бил хакнат. Проблемът обаче към този момент е отхвърлен и тя още веднъж може да се възползва от него, само че към този момент споделя мислите, претърпяното и откровените си фотоси с цели 2,6 милиона почитатели.

Заради шоуто, което сътвори на " Уанда Метрополитано ", а и с цел да излезе с достолепие от обстановката, управлението на УЕФА връчи на Волански почетен плакет при отпътуването й от Мадрид.

Първата й обява след " освобождението " на профило й в Инстаграм пък беше на фотография, яхнала лъв и текст " Покорих Мадрид, какво да е идващото? ".

Приятелят на Кинси Виталий Здоровецкий е руско-американски блогър, прочут с канала си VitalyzdTv, където има 9,9 млн. клиенти. Клиповете му са гледани над 1,65 милиарда пъти.

Щампата на бодито, с което обилната рускиня се появи на терена, е Vitaly Uncensored - уебсайт за еротични клипове, ръководен точно от Виталий. Само за 24 часа той забогатя с близо 4 милиона евро. На този декор наложените на русокоската санкции в размер 15 000 евро наподобяват много непретенциозно.
View this post on Instagram
Conquered Madrid, whats next?????????

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР