22-годишна студентка разкри, че се надява да направи поне 750

...
22-годишна студентка разкри, че се надява да направи поне 750
Коментари Харесай

Сексапилната Даниел реши да продаде девствеността си, а причината е смайваща

22-годишна студентка разкри, че се надява да направи най-малко 750 000 паунда от продажбата на девствеността си онлайн на участника, който предложи най-вече, макар че е " доста срамежлива " и в никакъв случай не е била на среща.



Даниел Брене от Бразилия била принудена да предприеме изключителни ограничения за справяне с възходящите си задължения, откакто прочела за други девойки, които са създали същото и желае да си купи дом за майка си и сестра си и да изплати студентския си заем.



Макар да е изцяло уверена, че е взела вярното решение, Даниел - която крие лицето си, с цел да отбрани фамилията си, споделя: " Малко съм обезпокоена и съм нервна за това, по какъв начин ще потръгнат нещата, в края на краищата това е моят първи път.



Надявам се спечелилият да е общителен и вежлив човек, благородник.



От основаването на уеб страницата си през юни, Даниел получи две съществени поръчки, като най-високата е за 220 000 паунда.

Тя се надява да притегли оферта от 750 000 паунда. " Търгът е нещо, за което си мислех от няколко месеца, направих доста изследвания и одобрявам всичко доста съществено.

" Очаквам да доближи 750 000 паунда. Това би било най-хубавото нещо, което може да ми се случи. Нека забележим по какъв начин ще мине търгът.

За деня на срещата ще имам телохранител. Сигурността е доста значима за мен и вземам всички нужни защитни ограничения за това, " споделя Дание.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР