22-годишна омъжена учителка от американския щат Оклахома се озова в

...
22-годишна омъжена учителка от американския щат Оклахома се озова в
Коментари Харесай

Похотлива омъжена учителка падна в капана! Вместо ученик-любовник, в дома ѝ нахлуха ченгета

22-годишна омъжена учителка от американския щат Оклахома се озова в ареста поради интимни връзки с малолетен възпитаник. Хънтър Дей преподавала естествени науки в локално школо и била омъжена за треньора по футбол на учебния тим. За любовната връзка сред преподавател и възпитаник почнали да подозират родителите на едно от момчетата. Те не можели да схванат за какво на синът им се нуждае от толкоз доста спомагателни уроци по предмета, който водела красивата учителка, оповестява New York Post.

Тогава те, дружно с локалния шериф, ревизирали телефона на тийенджъра. Там се натъкнали на разголени фотоси на госпожа Дей, както и на неприлични известия от съкровен темперамент. Тъй като същия ден двамата имали среща, служителите на реда решили да работят неотложно и да спипат съблазнителката на мястото на престъплението.

Полицейски екип, родителите на ученика и самият юноша отишли до дома на преподавателката. Момчето й написало известие, че е пристигнало, а палавата учителка побързала да отговори: „ Вратата, както нормално, не е заключена”.

Полицаите незабавно се възползвали от поканата и се озовали в парадайса на влюбените гълъбчета: на всички места имало свещи, осветлението в стаята било приглушено, а съблазнителката чака младия си ухажор по къси панталонки и тениска с коте с коледна шапка.



„ Това е типичен случай на съществено нарушаване на публичния контракт. Учителите са задължени да пазят и образоват нашите деца, а не да завързват противозаконни полови връзки с тях”, безапелационен е локалният шериф Крис Уест.

Разследване по случая се води освен от самата полиция, само че и от учебното заведение.

Палавата преподавателка е задържана. Ако желае да се прибере у дома, ще би трябвало да заплати 85 000 $.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР