22-годишна девойка беше наградена за смелостта си с грамота, а

...
22-годишна девойка беше наградена за смелостта си с грамота, а
Коментари Харесай

Ръгбистка спаси майка с деца от улични крадци

22-годишна госпожица беше наградена за смелостта си с грамота, а също по този начин и с парично заплащане от 750 евро.



Ръгбистката от Нортхемптъншир (Великобритания) Джордин Мавроматис се намирала на посетители при другари, когато инцидентно видяла през прозореца нападението на крадеца Даниел О'Бойл върху жена с деца. Мерзавецът се опитвал да изтръгне чантата от ръцете на майката, изплашил и децата, написа Дейли мейл.



Джордин не изчакала да вика полиция и решила да се оправи сама с негодника. Тя изскочила от къщата и налетяла на крадеца. Той в началото опитал да се бие с 22-годишната ръгбистка, само че след това побягнал, влезнал в колата на съучастника си и изчезнали. Обаче не съумели да се отдалечат надалеч - малко по-нататък ги задържала полицията.



Двамата крадци били отправени в сектора. Изяснило се, че О'Бойл към този момент е лежал 16 години в затвор за серия грабежи и нанасяне на тежки телесни повреди на жертвите си. Засега не се знае какъв брой ще получи този път.

Самата Джордин не се счита за героиня, по тази причина и получената премия малко я смутила. По нейни думи, тя дейсвала както и в ръгбито,така че да насмете нарушителя не й било проблем.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР